MarianneOstamo

Blogin aloittaminen

Olen jo pitkään miettinyt blogin aloittamista. Asian eteenpäin vieminen on kuitenkin jäänyt useammastakin syystä. Yksi syy on aina ollut vähäinen aika kotosalla kirjoittamiseen. Normaalisti arkeni on ollut kiireistä töiden, luottamustehtävien ja harrastusten vuoksi.

Nykyään olen kotona hoitamassa vauvaa, joka on nyt 3 kuukauden ikäinen. Ennen lapsen saamista kuvittelin aikaa olevan runsaasti, kun vauva nukkuu paljon. Pitää myöntää, että vauva-arki yllätti työteliäisyydellään. Vauvan päiväunet eivät ole kerralla kovin pitkiä ja alkuunsa öisin heräiltiin moneen otteeseen. Pikkuhiljaa viimeisen kuukauden aikana on vauvankin rytmi alkanut muodostua ja yöt nukutaan paremmin. Päivisinkin hän viihtyy välillä pieniä hetkiä leikkimatolla tai sitterissä, joka mahdollistaa ruoan tekoa tai kotitöiden hoitamista ainakin osittain vauvan ollessa hereilläkin. Kokeillaan siis riittäisikö nyt aikaa myös blogin kirjoittamiseen, kun harrastaminen on jäänyt vähemmälle ja töistä on vanhempainvapaa meneillään.

Toinen asia, mitä olen miettinyt blogin suhteen: Jaksaako ja ehtiikö sitä joku lukemaan. Itse luen hyvin satunnaisesti blogikirjoituksia, enkä  seuraa mitään tiettyä blogia aktiivisesti. Toisaalta silloin, kun olin päätoiminen opiskelija, aikaa riitti blogienkin lukemiseen. Ihmisen elämäntilannehan vaikuttaa suuresti, millä intensiteetillä milloinkin tehdään mitäkin asioita.

Olen aktiivisesti mukana Porissa Perussuomalaisten toiminnassa. Olen kaupunginvaltuutettu ja sitä kautta on siunaantunut muitakin luottamustehtäviä. Lisäksi olen Porin Perussuomalaisten hallituksen jäsen. Kokouksia riittää oikeastaan viikottain. Niissä olen onnistunut hyvin käymään vauvankin tulon jälkeen. Välillä vauva on ollut kokouksissa mukanakin.

Minut on valittu eduskuntavaaliehdokkaaksi kevään 2019 vaaleihin. Vaalejakin ajatellen voisi olla hyvä idea kirjoittaa blogia, jotta ihmisten on helpompi päästä tutustumaan ajatuksiini. Blogini sisältö tulee keskittymään yhteiskunnallisiin ja poliittisiin aiheisiin.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Toimituksen poiminnat